Història

El Cor Jove de la Coral Sant Jordi va néixer l'any 2009 per donar resposta als cantaires que, després de passar per les corals infantils de la Coral Sant Jordi, volien continuar formant part d'un grup vocal. L'inici va ser un grup de nois i noies de l'Esquitx i al llarg d'aquests anys ha anat creixent amb noves incorporacions procedents de l'Espurna i també d'altres formacions externes a la família Coral de la Sant Jordi.

Al llarg de la seva trajectòria el cor ha interpretat un ampli repertori que va des de peces tradicionals catalanes fins a d'altres sefardites, música medieval, tradicionals nòrdiques i nadales. També ha participat en diferents festivals de cant coral com el Festival Ribermúsica de Barcelona i l'11è Vivace International Choir Festival de Veszprém a Hongria, l’any 2011.

L'any 2013 va col·laborar a la gira de quatre concerts del Rèquiem de Fauré amb el Cor Albada, el Cor Jove Contrapunt, el Cor Jove Amics de la Unió de Granollers, la Coral Juvenil Xalest i l'Orquesrea de Cambra de Granollers sota la direcció de Pablo Larraz. Aquest últim curs 2017/2018, va formar part del "Magnificat" de John Rutter, un projecte de 400 veus amb l'orquestra simfònica a l'Auditori, sota la direcció d'en Salvador Brotons.