18 d’abr. 2019

Resum del segon trimestre

El dissabte 24 de novembre vam anar al museu Frederic Marès (al costat de la catedral) a on vam cantar unes quantes cançons. Amb aquest concert vam encetar la temporada de concerts de Nadal. 


Unes setmanes després, vam actuar a la parròquia de Santa Madrona (carrer Tapioles, 10) amb el cor de la Universitat Pompeu Fabra en suport de La Marató.

El diumenge 23 de desembre, va tenir lloc el tradicional concert de Nadal de la família Sant Jordi a l'església de Sant Felip Neri. 


El dijous 27 de desembre, vam anar, com cada any, a la Residència Torre Magret (Vilalba Sassera) a on vam cantar unes quantes nadales. 

També vam participar en la XVI Trobada de corals organitzada pel Cor Xaragall amb motiu de les Festes de Sant Antoni que va tenir lloc el 
diumenge 13 de gener a l'auditori de l'ONCE. Hi van participar diferents grups corals que van interpretar gèneres i cançons de temàtiques molt variades. Una oportunitat per mostrar i compartir la feina feta durant el primer trimestre.


Juntament amb la Coral Sant Jordi, vam participar a la Festa de l’Ametller Florit el dia 10 de febrer. Va obrir l'acte el poeta Narcís Comadira, recitant un poema seu dedicat a Maragall. Nosaltres vam interpretar algunes cançons amb textos de Joan Maragall. Per acabar, vam interpretar "Romanza sens paraules" d'Andreu Diport, peça guanyadora del I Concurs de composició coral Joan Maragall.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada