13 de des. 2013

Fum, fum, fum!

El Nadal ja és aquí! I, amb ell, arriben les llums, el fred, els regals i... els concerts!

El dissabte 14 de desembre a les 18:30h participarem en un concert benèfic organitzat per la Parròquia de Lurdes del Poble Sec en el marc de la 6a diada festiva per La Marató de TV3, que inclourà activitats molt diverses amb un sol objectiu: recollir diners per a la investigació de les malalties neurodegeneratives.

Cartell del concert en benefici de La Marató de TV3

L'endemà, a les 17:30h a la Parròquia de Santa Cecília, celebrarem el Nadal en un concert amb tota la família de la Coral St. Jordi. L'Esquitx, L'Espurna, el Cor Jove, el Cor Ponent i la Coral Sant Jordi ens trobarem per cantar part del repertori que hem treballat durant aquest trimestre i, junts, interpretar la cantata "Ho sap tothom i és profecia" amb lletra de J.V. Foix i música de Narcís Bonet.

Cartell del concert amb família de la Coral St. Jordi

I, abans de fer unes petites vacances, el dia 21 de desembre al matí serem a Llinars del Vallès per fer-hi un concert on no hi faltaran les tradicionals nadales.

Esperem poder compartir amb vosaltres algun d'aquests concerts i, així, poder-vos desitjar unes bones festes personalment.

Molt bon Nadal i feliç any nou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada