16 de febr. 2014

Dies importants

El 2014 del Cor Jove de la Coral Sant Jordi ha començat amb un munt de feina i ganes de treballar! De moment, us presentem les properes dates importants perquè les aneu guardant a l'agenda, i més endavant us n'anirem donant més detalls:

Després de la nostra gran experiència jove de l'any passat, ens vam quedar amb ganes de seguir coneixent altres formacions joves de Catalunya. Aquesta vegada ens trobarem amb el Cor Juvenil de l'Escola Municipal de Música de Premià de Mar per compartir experiències, cantar i passar-ho bé. Per poder-vos mostrar la nostra feina conjunta us oferirem dos concerts, un a Premià i un a Barcelona.
  • Concert de Sant Jordi: 27 d'abril a Barcelona
El segon concert que farem amb el cor de Premià és el nostre concert de Sant Jordi. Celebrarem el sant que dóna nom a la nostra coral el dia 27 a Barcelona, esperem poder-vos-en comunicar aviat la ubicació.
A més, a final de curs celebrarem el nostre 5è aniversari, i no se'ns acut una manera millor de fer-ho que cantant! Per això esteu tots convidadíssims a venir-nos a escoltar. En la primera part d'aquest concert cantarem 5 cançons representatives de la nostra trajectòria, seguirem amb els Notturni de Mozart (segona part) i acabarem cantant conjuntament amb altres cors de la nostra família coral. Cantarem algunes cançons tradicionals catalanes (amb l'Esquitx i l'Espurna) i 3 peces de Hayn amb la Coral Sant Jordi. 

Esperem que ens pugueu acompanyar en aquestes aventures i en les que us assegurem que vindran! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada