8 de des. 2014

Dia a la ràdio

El passat 22 de novembre el Cor Jove vam ser convidats a participar a la marató de 24h de Boca Ràdio. Vam llevar-nos ben d’hora ben d’hora i ens vam dirigir cap al Carmel. Un cop vam arribar allà ens vam trobar un ambient molt acollidor i on hi havia ganes i il·lusió per fer la feina ben feta. Després d’assajar la nostra cançó emblema, el “Vem kan segla”, a fora del recinte en una situació extrema, vam entrar a la ràdio i vam sortir en antena. La nostra aparició cantant va disposar, no obstant això, d’una introducció: una entrevista a tres de les nostres contralts: l’Àngels Mulleras, la Irene Zanni i la Carola Torra. Va ser una entrevista molt distesa i divertida que, per què no dir-ho, ens va fer sentir una coral de debò. En aquesta entrevista van intentar posar a prova les nostres contralts sobre el seu coneixement del nostre Reglament de Règim Intern. Evidentment ens el coneixíem de cap a peus i totes les preguntes van ser respostes correctament.

Llavors vam començar el concert, un concert que no sabíem ben bé com aniria perquè no sabíem com seria cantar en una ràdio, però la resposta del públic assistent a la marató va ser fantàstica i cada cop ens hi vam sentir millor.

Va ser una gran experiència que ens ha fet adonar que s’està fent molt bona feina des de baix i que el Cor Jove no podem ser menys. Això ens ha fet il·lusionar i ens ha fet estar segurs que aquest serà un gran any!

Imatge de Boca Ràdio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada