10 de des. 2014

El Nadal del Cor Jove

Aquest any 2014 arriba a la seva fi amb molta il·lusió i ganes de cantar, per això us convidem a que vingueu a compartir els concerts amb nosaltres. A continuació podeu trobar la informació de cadascun: 

  • El dissabte dia 13 de desembre a les 19h participarem a la 7a edició de la Jornada Festiva per la Marató de TV3. El concert començarà a les 17.30h a la parròquia de Lourdes, a la plaça de Santa Madrona (Poble Sec). 
  • El dissabte 20 de desembre serem al Jardí Residencial Torre Magret, a Villalba Sasserra. Oferirem el concert de Nadal a les 18h. 
  • Finalment, el diumenge 21 de desembre celebrarem el concert tradicional de la família Sant Jordi, en el qual participarem les corals infantils (L’Esquitx i L’Espurna), el Cor Jove i la Coral Sant Jordi, i comptarem amb la col·laboració del Cor Ponent. El concert serà a la Parròquia de Sant Felip Neri i començarà a les 18h. 

A més, sabeu que fins el dia 31 de desembre teniu temps per participar en el sorteig de la Panera de Nadal del Cor Jove! No us oblideu de demanar-ne un número a algun dels cantaires o a la nostra adreça de correu corjove@coralsantjordi.cat! 

Esperem poder-vos veure en alguna d’aquestes ocasions, i, si t'ho fem passar bé, no oblidis compartir-ho amb el nostre hashtag #NadalCorJove. Aprofitem també per desitjar-vos que passeu unes molt bones festes en companyia dels que més us estimen, i que tingueu una molt bona entrada a l’any 2015!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada