16 de març 2015

La música sacra al llarg del temps, un repte per a més de 200 joves


Després del projecte Fauré de fa un parell d'anys, tornem a endinsar-nos en un projecte conjunt amb diversos cors joves de Catalunya. En aquesta ocasió, els cors que hi participaran són el Cor Jove de l'Arc, el Cor Albada, el Cor Sinera, el Cor Jove Amics de la Unió, el Cor Jove Contrapunt i nosaltres, el Cor Jove de la Coral Sant Jordi. En aquesta ocasió, comptarem amb la presència de l'Orquestra de Cambra de Granollers i el director belga Johan Duijck.

El repertori que estem preparant està compost per un conjunt d'obres que pretenen oferir al públic un viatge per la història de la música sacra a través de la interpretació de tres obres. Per començar, la Missa brevis Sancti Joannis de Deo de Haydn ens portarà al classicisme. Després, amb l'Stabat Mater de Rheinberger, farem una parada al romanticisme. I, finalment, arribarem al segle XXI amb la Little Jazz Mass de Bob Chilcott.

Per preparar aquest projecte ambiciós, vam començar a fer assajos conjunts aquest gener i ens anirem trobant al llarg d'aquests mesos per treballar plegats. El projecte culminarà amb tres concerts que tindran lloc durant el mes de maig. El primer serà a Barcelona, el dissabte 16 de maig. El segon, a Granollers, el diumenge 17 de maig. I, finalment, el darrer tindrà lloc a Malgrat de Mar, el dia 24 de maig.

A mesura que s'acostin les dates, us en farem arribar més informació. Esperem poder-vos veure en algun dels concerts, i així gaudir plegats dels fruits d'aquest projecte!

Els joves cantaires a l'assaig conjunt a Malgrat de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada