16 de març 2015

Corals Joves de Catalunya

El passat 28 de febrer, una representació del Cor Jove va assistir a la primera Assemblea de Corals Joves de Catalunya. Ens vam reunir tot el matí a la Sala Francesc Tarafa de Granollers, i vam estar compartint les idees i els objectius que teníem per a Corals Joves de Catalunya. Va ser un matí molt productiu que va culminar amb la creació d’una junta provisional, amb presència de cantaires i directors, que s’encarregarà de gestionar la federació de forma provisional.

Corals Joves de Catalunya és una federació que agrupava les diverses corals joves del nostre país, per promoure i coordinar el cant coral entre els joves i facilitar-los una integració gradual en el món coral adult, proporcionant-los una formació humana i musical. Fa uns quants anys, va deixar d’estar activa per diversos motius, però gràcies a l’interès d’alguns directors i cantaires s’està tornant a engegar. 

Esperem que ben aviat torni a ser un espai actiu en el qual puguem trobar resposta a les necessitats que tenim com a cors joves, i alhora un espai de trobada i interrelació que ens permeti compartir experiències, projectes i idees amb altres cors joves de Catalunya. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada