30 de juny 2017

"Los Pirineus" i "Menú degustació", un segon semestre ben variat

Aquest segon semestre el Cor Jove de la Coral Sant Jordi hem desenvolupat un tipus de repertori ben variat. Primerament, vam participar a l'obra de "Los Pirineus", escrita per Víctor Balaguer i dirigida per l'Arnau Aina, excantaire de la nostra coral. L'experiència va ser ben gratificant, ja que era la primera vegada que cantàvem en l'àmbit d'una obra de teatre. Vam participar a l'obra, a més a més, durant dues ocasions: l'11 i el 12 de març, cosa que ens va permetre arreglar els errors de la primera actuació en la segona.

Cartell de l'obra "Los Pirineus" i fotografia que vam fer-nos un cop acabada l'obra

Els altres tres mesos de curs els vam dedicar a practicar els diferents concerts que teníem a final de curs. En tots tres vam cantar cançons del nostre Menú Degustació, el mateix experiment pel qual vam optar fa dos anys. Aquest cop, però, vam decidir fer un pas endavant i cantar aquests concerts en dos bars barcelonins: l'Espai Mallorca (Pl.Vicenç Martorell, 1) i el Bar Falstaff (C/ Venus, 3). El primer dels dos va tenir lloc el 8 de juny i el segon el 22 de juny. Són dos concerts dels quals guardem un molt bon record, en una innovació que teníem ganes de provar (ja que a més cantàvem a capella i sense partitures) i que no descartem reeditar en un futur.
Entre tots dos concerts també vam participar, el 10 de juny, al concert de les corals infantils de la família: l'Espurna i l'Esquitx, tot cantant 3 cançons del menú degustació.

Fotografia de la coral un cop acabat el concert del 8 de juny a l'Espai Mallorca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada