22 de juny 2018

Curs 2017-2018

Amb l'assemblea general de la coral del 22 de juny hem acabat el curs 2017-2018.

Aquesta temporada ha estat una de les més intenses de la nostra curta carrera. Aquí us l'expliquem:

1r Trimestre: Vam canar la Cantata de Sant Nicolau, de Benjamin Britten, juntament amb la Coral Sant Jordi. Va ser un projecte difícil però a partir del qual hem aconseguit plantejar-nos reptes que anteriorment podíem considerar inassolibles. 
Vam tenir un primer concert a la Sala 2 de l'Auditori de Barcelona l'1 de desembre. 
No en vam tenir prou i el vam complementar amb un altre a l'Auditor Enric Granados de Lleida el 13 de gener.

2n Trimestre: Si el primer trimestre ja va ser intens, el segon no es va quedar curt. Vam cantar el Magnificat de John Rutter a la Sala Principal de l'Auditori de Barcelona amb fins a 17 corals de Corals Joves de Catalunya. Va ser un gran repte que vam assumir amb tota la il·lusió. Alhora, durant auqell cap de setmana vam acollir cantaires de la coral Joventuts Unides  de la Sènia.

Imatge de les dues corals (Cor Jove de la Coral Sant Jordi i Juventuts Unides) d'excursió per Collserola el dia del concert

Aquí podeu gaudir d'algunes de les imatges d'un concert on hi vam cantar més de 400 cantaires juntament amb la Banda Municipal de Barcelona i dirigits pel mestre Salvador Brotons


3r Trimestre: Durant aquest període vam decidir cantar en solitari. Tot i això, aquest fet no va disminuir la nostra feina, ans al contrari. Vam treballar un repertori de fins a 15 cançons relacionades amb rius i mars per exposar-les en fins a 3 concerts.

El primer va ser a l'Església de Sant Ramon de Penyafort, on també hi va cantar el Cor Albada i el Coro del Colegio Portezuelo, d'Argentina, dins del festival Corearte.

El segon va ser el 8 de juny. completament en solitari i en el marc del Cicle de Música Popular als Ateneus. Vam actuar durant més d'una hora al Centre Moral i Instructiu de Gràcia

El tercer i últim va ser el 17 de juny a la Violeta de Gràcia. En aquest concert vam poder-hi escoltar també el Cor Jove de l'Arc i la Coral Sinera
En aquest concert, que ens servia per acomiadar-nos del curs, la fotògrafa Maria Agut ens va fer la fotografai grupal que us mostrem a continuació, poc abans de l'inici del concert:


Així ens acomiadem d'aquest curs, tot i que el setembre tornarem encara amb més forces, ja que serà el nostre 10è aniversari!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada