28 de juny 2019

Concert 10è aniversari

El passat dissabte 15 de juny vam celebrar el nostre 10è aniversari. 

El concert es va dividir en dues parts. El vam iniciar cantant poemes musicats amb diferents idiomes. Després, s’hi van afegir alguns ex-cantaires del Cor Jove i vam tornar a interpretar algunes de les peces més significatives d’aquests deu anys.


A la segona part del concert, es va interpretar Regina Caeli de Joan Cererols i la Missa brevis a tre voci col organo de M. Haydn a on també hi van participar les corals infantils L'Esquitx i L'Espurna de la família Coral Sant Jordi, el Cor Jove de l’EMM Can Ponsic i l’Orquestra Jove de l’EMM Can Ponsic. Aquesta col·laboració neix de la voluntat de fer peces amb més volum de veus i amb orquestra, i és una oportunitat única per crear nous llaços amb joves amb interessos similars.


Volem donar les gràcies a Josep Ollé i Sabaté per haver-nos compost un fragment musical per l'ocasió del 10è aniversari titulat Cant d'ara mateix.


També volem agrair a tots els directors, acompanyants i, sobretot, cantaires que van fer possible la realització d'aquest acte.
Una altra peça necessària i imprescindible ha sigut l'Abel. Gràcies per aquests 10 anys i que en siguin molts més!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada