25 de set. 2019

Acte Institucional de la Diada

El dia 11 de setembre, alguns de nosaltres, juntament amb la Coral Sant Jordi, vam participar en l'Acte Institucional de la Diada.

L'acte estava previst pel dia 10 a les 22h a la plaça Sant Jaume, però per culpa de la pluja es va celebrar l'endemà a la mateixa hora. L'espectacle, anomenat "Tornarem", va ser dirigit i creat pel Lluís Danés. Va començar amb la formació de gala dels Mossos d'Esquadra, seguit del Cant de la Senyera, interpretat pel Cor Jove Nacional de Catalunya. Després, s'anaven intercalant actuacions musicals amb missatges l'acollida, perseverança i esperança. Era un homenatge a la vaga de La Canadenca, al poeta Joan Brossa, al 80è aniversari de l'exili republicà amb textos de la Teresa Pàmies i a la Neus Català, supervivent del camp d'extermini de Ravensbrück que va morir aquest any. També reivindicava la llibertat de presos polítics i exiliats.

Van ser dies de moltes hores d'assaig, però van valer la pena, ja que el resultat va ser molt bo. Vam tenir l'oportunitat de cantar amb artistes com la Marina Rossell, els InCrescendo, el Miquel Abras, la Gemma Humet, i el Cor Jove Nacional de Catalunya, entre d'altres.

Estem molt contents d'haver tingut aquesta oportunitat. Gràcies a tothom que ho va fer possible.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada