15 de gen. 2015

Acomiadem el 2014

Després d’un trimestre molt intens, el Nadal del Cor Jove, com ja és tradició, ha estat ple de bons moments. Entre assajos, concerts i festes, no hem tingut ni un minut per descansar!
A principi de desembre, vam participar en la Diada per la Marató de les parròquies del Poble Sec. Ja fa uns quants anys que participem en aquesta jornada i és molt important per nosaltres poder contribuir a la investigació, en aquest cas, de les malalties del cor. Més endavant, vam oferir un concert de Nadal al Jardí Residencial Torre Magret, a Vilalba Sasserra. L’ambient més festiu, amb un públic infinitament agraït, van fer que tots plegats gaudíssim d’una gran tarda. I, finalment, vam participar al Concert de Nadal de la família, que enguany també va servir per recaptar diners per fer un donatiu a La Marató.
Després d’aquests concerts, hem estat omplint els carrers de Ciutat Vella de música, per amenitzar el Nadal i aprofitar la feina feta. A més, per cap d’any vam sortejar la panera del Cor Jove, que ja ha estat entregada al guanyador del sorteig, i ens vam reunir per donar la benvinguda al nou any tots junts, a la localitat d’Arenys de Munt.
Esperem que el 2015 ens porti molts grans moments que puguem compartir amb vosaltres!
El Cor Jove a la Parròquia de Lourdes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada